Edgar Jaulent

Sóc l’Edgar Jaulent, de 43 anys, de Sant Feliu de Guíxols. Actualment col·laboro a les parròquies de la Bisbal d’Empordà, a la Fundació “Acollida i Esperança” i a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu, totes de la mateixa població. Tinc un gran record de les parròquies d’Arenys de Mar i d’Arenys de Munt. Estic cursant el tercer curs de Teologia com a seminarista de la diòcesi de Girona, i resideixo al Seminari Major Interdiocesà. L’etapa filosòfica la vaig cursar a la UNAV, a Pamplona. La meva vida professional els últims vint anys s’ha desenvolupat al voltant del mar com a bussejador professional i patró d’altura de la marina mercant, tot i que els estudis acadèmics inicials són els de llicenciatura en Dret a la UAB.

Lluc Juscafresa

Benvolguts, permeteu-me una breu presentació: Sóc en Lluc Juscafresa nascut l’any 2001 a Banyoles, població on encara resideixo. La formació acadèmica que he rebut fins el dia d’avui l’he cursat a l’Institut Pere Alsius, acabat el batxillerat he realitzat un curs de Veterinària a l’UAB. Després d’un temps de discerniment hem decidit que comenci a formar part d’aquesta nostra comunitat del seminari, per tant en els pròxims anys, si Déu vol, compartiré estudis a la Facultat de Teologia de Catalunya i residiré en el Seminari Major Interdiocesà, convivint amb seminaristes d’altres diòcesis catalanes.
En els darrers anys he estat vinculat a l’Hospitalitat Diocesana de Lourdes on cada any peregrinem al santuari francès, tot acompanyant i deixant-nos acompanyar per persones grans i discapacitades d’arreu del bisbat, actualment col·laboro amb la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.
Finalitzo aquesta presentació, com no podria ser de cap altra manera, demanant que pregueu per tots nosaltres i per les vocacions a la vida religiosa i sacerdotal!

Josep Maria Busquets

 

Sóc en Josep Maria Busquets Frigola, nascut a Girona l’any 2000 i visc actualment a Cassà de la Selva. He fet els meus estudis a l’escola de les Germanes Dominiques de l’Anunciata de Girona, al barri de sant Narcís, a l’institut públic de Cassà de la Selva i he fet els estudis filosòfics a l’Universitat de Navarra a Pamplona. Des de ben petit he estat al Patronat de la Joventut sant Pere Claver, sóc també adorador nocturn en la secció diocesana de Girona. Començo el curs introductori  i ajudo a la parròquia de sant Cugat de Fornells de la Selva.